A KÖZÉTKEZTETÉSBEN DOLGOZIK? KÉRDÉSEI VANNAK?
VÁRJUK A „KÖZÉTKEZTETÉSI MUNKACSOPORT” ONLINE ÜLÉSEIN!
A program bárki számára elérhető és ingyenes, de a részvétel regisztrációhoz kötött!
Aktuális találkozó
Téma: Séfek a közétkeztetésben
Dátum: 2025. június 10., csütörtök (13:00-14:30)
Regisztráció zárása: 2025. június 09., 16:00 óra
Értesülni szeretnék a jövőbeli találkozókról!
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy e-mailben értesíthessük az aktuális programról.
Kinek szól?
Bárkinek, aki a közétkeztetés (bölcsődei, óvodai, iskolai, gyermekkórházi, kórházi, szociális intézményi étkeztetés) területén dolgozik vagy kérdései vannak a közétkeztetésről.
Élelmezésvezetők, konyhai dolgozók, dietetikusok és akár pedagógusok, nevelők, szociális munkások részvételére egyaránt számítunk.
Hasznos információkból nem lesz hiány, hiszen a találkozókon tárgyalt témák előzetes igényfelmérés alapján lettek meghatározva.
Hogyan működik?
Az OGYÉI 2021-ben a hatóságok és szakmai szervezetek közreműködésével alakította ki a „közétkeztetési munkacsoportot”, mivel a közétkeztetés és azt ezt szabályozó 37/2014. (IV. 30.) EMMI rendelet kapcsán az intézethez érkező számos megkeresés olyan témákat vet fel, amelyekben esetenként több szervezet is érintett.
A munkacsoport havi rendszerességű találkozóin erre felkért szakemberek tartanak előadásokat, majd lehetőség nyílik az adott témával kapcsolatos kérdések megvitatására.
Ha érdekli az aktuális találkozó, azon regisztrációt követően vehet részt. Minden szükséges információt a regisztrációs időszak lezárulása után, e-mailben küldünk el.
Rendszeresség: havi egy találkozó
Időtartam: egy találkozó 180 perces
Maximális létszám: 300 fő (a regisztráció időpontjának sorrendjében).
Mit nyerhet a részvétellel?
- mélyebb szakmai ismereteket
- a saját szakterületén felmerülő problémák és kérdések megvitatásának lehetőségét a hatóságokkal, a szakmai szervezetekkel, az NNGYK-val, és a többi résztvevővel
- gyakorlati megoldások kidolgozásában vehet részt, amely segítheti a mindennapi munkáját
- információkat és tájékoztató anyagokat első kézből
Ízelítő a korábbi programokból
- Közétkeztetés a járvány idején
- Hatósági ellenőrzések
- Étlaptervezés
- Az élelmiszermaradék és -hulladék témaköre
- Rel és helyi termékek a közétkeztetésben